donderdag 10 maart 2022

Geïnspireerd door GerJanne...

 Hallo lieve allemaal, de week is weer voorbij gevlogen en we zijn weer op "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas aanbeland. Deze keer ben ik met stempels aan de slag gegaan. Ik had bij GerJanne een triple layer kaart gezien en wilde iets soortgelijks maken. Ik heb me tenslotte aan het begin van het jaar voorgenomen meer met mijn stempels te gaan doen ;P

Zondag heb ik deze stempels gepakt die bij het Engelse magazine "Creative Stamping" zaten...


en ben met verschillende stempels en kleurtjes inkt aan de slag gegaan.


Heel ontspannend om te doen. Jullie zien de inkt die ik gebruikt heb erbij op de foto staan. De goudkleurige inkt glanst ook heel mooi in het echt.


Ik heb met de slimline stans van Marianne Design het rode karton en het gestempelde vel gestanst. Toen met een andere stans van MD het middengedeelte gestanst. Die heeft als voordeel dat hij het dunne kader dat nu rood is uitstanst. De tekst is dus eigenlijk weer terug geplakt op de onderste rode laag met een geschulpte uitsparing eromheen.

Joy, Peace, Love to the world !!! Dit met in mijn achterhoofd hetgeen er nu allemaal speelt i.v.m de aanval van Rusland op Oekraïne. VRESELIJK in hoofdletters.

Op het blog van 52 weeks to Christmas vind je de uitslag van de februari-challenge en kun je je kerstkaart voor deze week linken. Zijn jullie weer gezellig van de partij?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda