vrijdag 9 oktober 2020

In het bos.../ Into the forrest..

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van deze week. Gelukkig mogen we eerst nog even genieten van de herfst (hoewel dan mag het wel iets droger worden hihi). Een van de dingen die ik graag doe is 's-ochtends een ochtendwandeling met Ziva naar en in het bos maken.
Het is een half uur lopen naar het bos, meestal dwalen we zo'n half uur tot een uur rond en dan weer terug naar huis...heerlijk.

Toen ik het mooi papier van Stamperia "Forrest" zag moest ik hieraan denken en heb ik het gekocht en van de week lekker aan de knutsel gegaan.

Hello dear people, I've made a card with the beautiful Stamperia Forrest papers.


 Ik heb een kaart van 15x21 van kraft gesneden en dubbelgevouwen. Op de voorkant heb ik de afbeelding van een boom geplakt...

I've cut a card from kraft cardstock 15x21 and fold it in half. At the front I used an image with a tree. I love trees...


De beige teksten zijn uit het dessin-papier gesneden, de zwarte tekst is van Tim Holtz. Alle randjes geruwd en met distress-inkt bewerkt.


Als je de kaart opent zie je dit...het middengedeelte met het plaatje van de dennenappel komt door een vouwtrucje naar voor. Voor de liefhebbers is hier de link naar het trucje (klik).

When you open the card you will see this. The middle tag pops out and two pockets with tags.


Aan de linkerkant een pocket afgewerkt met een randje van Joy/Noor. In de pocket een tag met een eekhoorn, die kom ik regelmatig in het bos tegen.


Aan de rechterkant ook een pocket met tag waar een vosje op staat. Die ben ik alleen in Frankrijk ooit in het bos tegengekomen, die zijn mooi hoor.

At the back of the card another beautiful tree.


En de achterkant van de kaart met weer een mooie boom. Een extra stukje "schors" geplakt met daarop nog een tekst van Tim Holtz.
Ik heb hier zo lekker relaxed aan zitten knutselen, helemaal fijn.

Deze kaart link ik bij :
*Dutch Card Lovers : dieren uit het bos
*Knutsels en Kadootjes : bomen/bos

Thanks for dropping by, wish you  a nice weekend and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, alvast een fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda