zondag 20 maart 2022

Feezzztje....

Hallo lieve mensen.....


... gisteren zei ik al dat vandaag de nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel van start zou gaan. En deze keer gaan we liften bij De Egel....


Het is de bedoeling dat je deze kaart lift met eigen materialen. De layout moet te herkennen zijn maar of je nu rondjes of driehoekjes, plaatjes of stempels gebruikt dat maakt niet uit. Ook het thema is vrij dus beterschap, gefeliciteerd, kerst, alles mag.
Ik heb deze kaart gemaakt.....


Ik heb zeshoeken gebruikt met daarop de bijtjes van Marianne Design. De bijenkorf hoort bij dezelfde stansset.  Het dessin-papier is van Maja Design. De letters zijn van een merkloze stansset die ik op de kaartendagen in Den Bosch heb gekocht.Kijk nu hoe schattig met dat mini-kroontje en cadeau-tasje. De vleugeltjes heb ik van vellum gemaakt en met witte gelpen een puntje in de ogen gezet.Ook aan de binnenkant nog een paar van die rakkertjes geplakt hihi.

De kaarten van mijn teamgenootjes bij De Egel zijn heel divers en laten duidelijk zien dat je met deze lift alle kanten op kunt, neem maar eens een kijkje op het challengeblog(klik)
Deze challenge loopt tot 4 april 20:00 uur en dit is de prijs die de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld......
Verras ons maar eens met jullie creativiteit ten aanzien van het liften. Veel plezier.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda