vrijdag 16 juni 2017

...met sproetjes.../ ...with freckles...

Hallo lieve mensen, dank jullie allemaal wel voor de leuke reacties op mijn "zomaar"-kaart. Ik waardeer het erg als jullie een reactie achterlaten want ik weet dat er best wel tijd in kruipt.
Van de week las ik op diverse blogs dat mensen op vakantie gaan en om iemand een fijne vakantie te wensen is dit wel een vrolijke kaart (vind ik..;p)...

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post, I loved reading them.
I read this week on several blogs that people were ready to go on vacation. This card is saying "sunny vacation greetings with freckles"....
De stempel van het aardbeien-meisje is al een oudje en heb ik ingekleurd met Derwent soft color potloden. De achtergrond is gekleurd met chalk en met een zwarte fine-liner zijn stipjes gezet.

The girl with strawberry is colored with Derwent Colorsoft pencils. The background is colored with chalk and I added some black dots with a fineliner.
Het plaatje is dit keer ingelijst. Eerst een kader uit groen gestanst en op het plaatje gelegd en daarna een groter kader uit het dessin-papier gestanst en dat weer op het groene vel gelegd. Je gaat dus als het ware "de diepte in" met het plaatje. De aardbeien (Elizabeth Craft Designs) heb ik uit stippen-papier gestanst en zijn op zwart gemat. De "dauwdruppeltjes" zijn met een transparante pearlpen gemaakt. Tussen de aardbeien zit wat geplozen kokostouw.

On the die-cutted strawberries are some dewdrops made with a transparent gloss pearlpen. The die-cutted text says "greetings" in Dutch. And the freckles...both the girl and the strawberries have them..hihi. Thanks for your visit and see you in blogtime.
Greetings Miranda
En ik kon geen weerstand bieden aan de leuke nieuwe stans van Marianne Design met bijpassende tekst-stempeltjes...oeps ;p  Zowel uit groen als uit zwart gestanst en op elkaar geplakt. En de sproetjes? Die slaan zowel op het meisje als op de aardbeien hihi.
Dank je wel voor je bezoekje en alvast een fijn weekend. Tot blogs...
Lieve groetjes Miranda

*dp-My Mind's eye (2010),    *stempel-Bildmalarna,    *aardbeienstans-Elizabeth Craft Designs-1149 Strawberries,
*groetjesstans en kleine tekststempels-KJ1712-Marianne Design,    *vierkante stans- Nellie Snellen-MFD056,    *kokostouw,     *Derwent colorsoft pencils,     *gloss gel transparent-Viva Decor,    *glitterlijm, fineliner, witte gelpen, chalk