zaterdag 30 januari 2016

Een kleinzoon geboren..../ A grandson is born...

Hoi, hoi lieve mensen. Wat heb ik genoten van jullie reacties op mijn kerstkaart. Het zelf snijden is echt niet moeilijk hoor. Ik heb een keer dit kaartmodel van iemand gekregen en dat gebruik ik als malletje om te tekenen en het is echt maar een beetje snijwerk, nog géén 10 minuten :) en dan lekker versieren..LOL.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today I've made a card to congratulate a couple with their newborn grandson.

Vandaag een babykaartje wat inmiddels bij de trotse grootouders is aanbeland,
ze hebben er een kleinzoon bij. Het lieve papier is van Maja Design "vintage baby" en had ik gekocht omdat het zowel voor een jongetje als een meisje geschikt is....

A blue rockinghorse and some blocks to play with.....
Omdat ik hier een blauw hobbelpaard gebruikt heb en de border met olifantjes is het nu duidelijk voor een jongetje, Het hobbelpaard met distress inkt en correctievloeistof bewerkt terwijl het nog in de stans zat. De blokken, waar ik meteen verliefd op was, zijn uit kraft gestanst, het zijn geen hele blokken die uit de stans komen maar allemaal losse kanten, dus even puzzelen.... De plaatjes die ik erop geplakt heb zijn, met de hand,  gesneden uit het dp. Het open deel wat normaal geëmbost wordt heb ik dan als tekenmalletje gebruikt.
Hier zie je goed dat er ook roze schoentjes op het dp staan en dan met roze accenten kan ik gemakkelijk een meisjes variant maken. Ik vond het zo'n lief papier...:)
De vlaggenlijn gespannen tussen twee blauwe iniemini knoopjes en met plakletters de naam van de kleinzoon erop. Een strikje aan het paard z'n staart en klaar....

On the craft banner the name of the newborn grandson. At the ends of the banner some tiny buttons.
A little bow on the tail of the rocking horse finishes the card.
Thanks for dropping by, enjoy your weekend and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Het is hier erg regen-en stormachtig maar vanmiddag ga ik lekker bij Danoesja aan de freubel. Onze mannetjes moeten deze zaterdag toevallig allebei werken dus we hebben het knutselrijk voor onszelf...LOL.
Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dp-Maja Design-Vintage baby,    *blokken-Joy-Mery's blocks-6002/0492,    *vlaggenstans-Joy-6002/0102,
*schommelpaard-Couture Creations-Rocking Horse,    *plakletters-Adornit,    *wit lint, distress inkt-vintagephoto, correctievloeistof.