donderdag 26 oktober 2023

Week 43 challenge 52 WTC...

 Hallo lieve mensen, het is alweer de laatste donderdag van oktober en bij 52 weeks to Christmas dus tijd voor de maand-challenge. Deze keer willen wij Rosina (dt-genootje die 5 november 2021 helaas overleden is ) herdenken door een kerstkaart van haar te liften. Marijke mocht een kerstkaart kiezen en ze heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt vond ik. Het is een kaart met heel veel vlakjes...


Ik heb deze kaart gemaakt met allemaal dessinpapier uit het papierblok : "welcome to candy cane lane" van Craftsensations. Ook het plaatje kwam daar vandaan. De tekst van StudioLight heb ik meteen op het plaatje gestempeld. Her en der ook wat glitterlijm op de sneeuw gebruikt. Alle laagjes gemat op rood karton en ik vind het toch een leuke kerstkaart geworden.

De challenge komt morgen online. Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:59 uur Ned.tijd.

Op het blog van 52 weeks to Christmas vind je de kerstkaart van Rosina en de (vereenvoudigde) sketch die Ingrid gemaakt heeft. Zij hoorde mij namelijk helemaal in Limburg mopperen zei ze LOL. Ook kun je daar de andere inspiratiekaarten van het designteam én van de gastdesigners vinden.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (check ook je spam a.u.b).
Lieve groetjes Miranda