maandag 11 oktober 2021

Meerdere vouwen...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. 
Wij hebben een hele nare drukke week achter de rug. Tim zijn vader (83) was vorige week zondag gevallen. Dit bleek niet zonder gevolgen want maandag kon hij zich niet verroeren van de pijn. Hij woont alleen dus moest er steeds één van ons naartoe om hem uit bed te halen, wassen, eten verzorgen , in bed leggen etc. De huisarts was dinsdag geweest en hij moest maar paracetamol nemen. De details zal ik jullie besparen maar toen we uiteindelijk donderdagmiddag om half twaalf naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gingen is hij uiteindelijk 's-nachts om twaalf uur!!!! opgenomen. Hij had 4 gebroken ribben, omdat hij niet goed doorademde vanwege de pijn was er een longontsteking ontstaan. Hij was uitgedroogd door het vele braken van de pijn en daardoor was er een schimmelinfectie in zijn slokdarm ontstaan.
Het was me dus het weekje wel, nu hopen dat hij op mag/kan knappen in het ziekenhuis.

Om mijn zinnen wat te verzetten heb ik het weekend wat zitten freubelen en heb deze herfstkaart gemaakt..


Het mooie dessin-papier en plaatjes van Pion gebruikt uit de collectie:"Summer Falls into Autumn".
De basiskaart is gesneden uit ecru kaartkarton A4. Het kleinste paneeltje aan de voorkant is eraan geplakt zodat je een lange kaart krijgt.


Alle randjes beïnkt met distress inkt "Vintage Photo". Alle paneeltjes eerst met groen beplakt en daarop het dessin-papier. Het vlindertje links is uit het dessin-papier geknipt en heeft een laagje glitterlijm.
Langs de pockets voor de tags een contrasterend randje gesneden uit hetzelfde dessin-papier als het kleine paneeltje.



Ook de teksten komen uit het dessinpapier. De labels gestanst met een oude Creatable (LR0154) van Marianne Design. Bijpassend lint gezocht en kleine strikjes gemaakt. Plakpareltjes bij het plaatje geplakt.


De achterkant ook beplakt met groen papier want op de labels kan de tekst geschreven worden.
Ik link deze kaart bij Knutsels en Kadootjes waar ze meer dan één vouw willen zien, dit is mijn tweede inzending.

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag/avond en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda