zondag 5 maart 2017

Yummie kaarten..../ Yummie cards...

Hallo lieve allemaal, wat een gekke titel hè? Maar het is toch echt wat wij graag bij de nieuwe challenge van De Egel willen zien :). ...
De challenge is namelijk "etenswaren op je creatie". Nu kan ik wel een halve worst op een kaart plakken maar dat lijkt me niet helemaal fris meer bij aankomst LOL.
Dit is mijn inspiratie-kaart voor jullie geworden:
Hello dear people, today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.nl/ and we want to see food on your cards so this is my card to give you some inspiration. I die-cutted the shape with a Creatable and decorated the card with some balloons, roses an image and a banner with stamped text.

Ik heb de vorm van de kaart met een Creatable gestanst uit kraft-karton. Daarop in donkergroen de opengewerkte stans. Het plaatje is van Studio Light en vond ik er wel smakelijk uitzien :)
De ballonnen zijn een limited edition geweest van Marianne Design en heb ik uit lichtroze karton gestanst. Afgewerkt met correctievloeistof en glitterlijm.
De tekst gestempeld op een passend gemaakte banner van Marianne Design.

If you click on http://de-egel.blogspot.nl/ you can see more cards for inspiration made by my teamies.
Thanks for dropping by, enjoy your sunday.
Greetings Miranda

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb mogen geven, niet te moeilijk denken ;p en ik hoop dat jullie weer gezellig meedoen .
Klik ook nog even op http://de-egel.blogspot.nl/ om naar de mooie inspiratie-kaarten te kijken van de andere dt-leden.
En dit is de mooie prijs die beschikbaar is gesteld door https://de-egel.com/

Fijne zondag en dank je voor je bezoekje, tot blogs ;p
Lieve groetjes Miranda

*kaartvorm-Creatables LR0236-Marianne Design,    *banner-Craftables CR1299-Marianne Design,    *hartjesballon-pp1401-Marianne Design,    *tekst-stempel-EC0096-Eline's vintage,    *plaatje-Studio Light-Très chic.