dinsdag 25 augustus 2015

Een zacht kussentje.../ A soft pillow...

Lieve medeblogsters, wat heb ik zitten genieten van jullie lieve woorden over m'n vintage doosje hieronder. Dank jullie wel dat jullie de tijd hebben genomen om te reageren...dit wordt erg gewaardeerd door mij.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last blogpost, I appreciate this very much. Today I show you two pillows which I've knitted for my daughter, she lives in London.
She had seen something similar but they were very expensive to buy....

Vandaag iets heel anders...mijn oudste dochter, die tegenwoordig in Londen woont, had leuke gebreide kussens in grove wol gezien. Nu kostten die daar nogal duur dus had ze aan mij gevraagd of ik iets soortgelijks kon breien. Ik brei graag dus dat was geen punt maar toch heeft ze er langer op moeten wachten dan de bedoeling was. Mááár nu zijn ze af hoor...;p...
Ecru-kleur in links en rechts draaiende kabelsteek......
Hier liggen ze samen op mijn bank en ik vind het er ook wel heel gezellig uitzien zo. De tijd om het binnen weer gezellig aan te kleden komt ook weer dichterbij....
Zo zijn ze aan de achterzijde afgewerkt....
Bij de Blokker een ecru-kleurige fleece plaid van €. 3,50 gekocht en zo geknipt en verwerkt dat ik mooi gebruik kon maken van de gefestoneerde randjes, scheelt een hoop werk en is meteen mooi afgewerkt.
Ik heb nog wol over, zal ik....;p ?
Dank voor je bezoekje....
Lieve groetjes Miranda

*wol- Katia- North.