dinsdag 5 november 2019

In de plooi../ Pleated card...

Hallo lieve mensen, het is alweer de vijfde van de maand en dat wil zeggen dat er een nieuwe challenge bij De Egel van start gaat. Deze keer vinden we het leuk als jullie gaan plooien/vouwen/rimpelen want we willen een "geplooide kaart" zien....

Hello dear people, today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.com/ and we want to see a pleated card...This is my card and I think the picture says it al.


Ik heb met een restje dessin-papier een strook geplooid. Afgewerkt met de gave riem van Joy/Noor. De gesp bewerkt met glossy accents. De halve rondjes die uit de gesp vallen heb ik in twee hoekjes geplakt en bewerkt met een fijne glitterpen.
De quote is een stempel van Nellie Snellen want ik wil mijn kaart graag mee laten doen bij Knutsels en Kadootjes waar een quote gevraagd wordt.

Voor meer inspiratie voor de challenge bij De Egel kun je op het challengeblog naar de kaarten van mijn dt-maatjes kijken.

If you need more inspiration you can look at the beautiful cards my teammates have made at http://de-egel.blogspot.com/


Dit is de prijs die de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld voor deze challenge. Doen jullie weer gezellig mee? De challenge duurt tot 19-11 20.00 uur want de 20-ste komen we weer met een nieuwe uitdaging :)

This is the prize you can win. This challenge ends at 19-11.
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2019/10/nieuwe-challenge-knutsels-en-kadootjes.html tot 22-11

*dessin-papier-Basic Grey (2011),    *riem-Joy/Noor-6002/1385,    *tekst-Nellie Snellen-SENCS001