donderdag 28 november 2019

Gast-designer kaart Marianne Design...

Hallo lieve mensen, wat een weer vandaag, brr, echt weer voor een lekkere trui zoals jullie zagen in mijn vorige post hihi.

Het zal niemand ontgaan zijn dat GerJanne afgelopen dinsdag jarig was. Zij heeft de kaart mogen ontvangen die ik als gast-designer maakte voor http://mariannedesign.blogspot.com/.
De challenge luidt : "gebruik een knipvel" en daarnaast natuurlijk minimaal 3 andere Marianne Design producten......

Hello dear people, this card is made as a guest-designer at http://mariannedesign.blogspot.com/. The challenge is : use a decoupage-sheet and minimal three other Marianne design products...


Dit leuke mannetje had voor GerJanne de slingers opgehangen en vandaag haalt hij ze af, even genoeg gefeest hihi.

De basis is gestanst met een stans van Decotime maar de rest is allemaal van Marianne Design. De kaart is dubbel gestanst door de stans nét over de vouwrand te leggen.
Het wat oudere dessin-papier ( Eline's Scandinavian winter) past qua kleur perfect bij dit knipvel.
Het plaatje gemat op blauw en op een wat oudere ronde stans. De "air mail" envelop zit ook in het papierblokje. De leuke tekststempel is weer een onderdeel van een "project nl"-stempelset.

De kaart is goed aangekomen en GerJanne was er blij mee :)
Ik ben benieuwd wat het design-team van http://mariannedesign.blogspot.com/ allemaal voor moois gemaakt heeft, gaan jullie mee kijken?

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*knipvel-HK1707-Hetty's Gnomes,   *tekststempel-Project NL-PL1524,   *bloem-Creatable LR0545,   *kader wit-Craftables CR1248,    *cirkel plaatje-Craftables CR1360,    *hartjes-Creatables LR0573,    *border-Creatable LR0599,     *dessin-papier-Eline's Scandinavian Winter-PB7040,    *plaksteentjes