donderdag 27 oktober 2022

Kerstkaart week 43: "challenge kerstkoek /- snoep op je creatie"...

Hallo lieve mensen, we blijven smullen (met de ogen) op dit blog want startte afgelopen week de challenge bij De Egel :"taart op je kaart", nu willen we ook voor de oktober-challenge bij 52 weeks to Christmas kerstkoek en /of kerstsnoep op je kaart zien.
Ik ben peperkoek poppetjes gaan bakken met de stans CR1564 van Marleen bij Marianne Design..


Zijn ze niet schattig?? Op de achtergrond zie je ook allerlei lekkers. Dat is dessinpapier van Graphic 45 (2012: Nutcracker Sweet Collection)
 Ik heb het mannetje een giletje en petje gegeven, dit heb ik gedaan met het stansje waar je eigenlijk zijn sjaal mee maakt. De brede stukjes vormen het giletje, de smalle stukjes zijn petje. Als pompon een piepschuimen balletje (half) gebruikt. 
Het meisje heeft sproetjes en een staartje gekregen.


Ze hebben veel plezier onder de kerstboomlampjes hihi. Het golflijntje boven het ruitjestapijt is gemaakt met het golflijntje dat eigenlijk "spuitdecoratie" voor het poppetje is. De tekst is een stans van CardDeco.

Afgelopen week niet veel in blogland geweest want druk met andere dingen én aan het genieten van het mooie weer met Ziva. Vandaag kom ik zeker weer bij iedereen een kijkje nemen die een kerstkaart deelt op 52 weeks to christmas blog. Morgen komt de link voor de challenge online en ik ben benieuwd wat voor zoetekauwen jullie zijn hihi.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda