donderdag 30 mei 2024

Winternacht...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor Lore én op de reacties n.a.v de lekkage bij mijn moeder. We houden de moed er maar in, ik houd jullie op de hoogte.

Vandaag is het weer de laatste donderdag van mei (tijd vliegt) en dus tijd voor een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas. Deze keer hebben Annemarie en Merit de challenge bedacht en die luidt:
(midden in de ) winternacht....


Ik heb deze stans van StudioLight er weer eens bij gepakt en ik vond dit plaatje wel toepasselijk. Het doet mij aan het naar de nachtmis gaan denken.
Dit dessin-papier is van Spaanse makelij en is dubbelzijdig. Het papier dat ik op de boom gebruikt heb is de achterzijde van het plaatje. Alles zit dubbel in het pakket.


De poinsettia die ik uit het papier knipte heeft wat glitterlijm in het hart gekregen en wat dennentakjes die ik geponst heb met een pons van Martha Stewart.

Op het blog van 52weeks to Christmas vinden jullie de top 3 van de april-challenge. Het waren allemaal prachtige kaarten met meerdere vouwen. Zo leuk dat er zoveel mensen enthousiast meedoen.
Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je wilt delen dan kan dat HIER (KLIK) tot vanavond 23:55 uur. De challenge voor mei komt morgen online en loopt weer tot eind juni.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (check je spam)!
Lieve groetjes Miranda

*stans-StudioLight-SL/ES/CD255 (uit 2022),    *dessinpapier-Papers for You-Snow on the forrest collection,    *stippen-LR0342-Marianne Design, *glitterlijm