vrijdag 6 augustus 2021

Augustus-challenge bij De Egel..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart en ik vind het superleuk dat er, ondanks de vakantie en de zomer, toch veel mensen aan de challenge hebben deelgenomen. We gaan met het designteam een mooie top 3 kiezen maar voor mij hebben jullie allemaal een prijs verdiend.

Waar nog meer een mooie prijs te verdienen valt is bij de nieuwe challenge van De Egel. Je kunt namelijk deze mooie veelzijdige stans van Marianne Design winnen...


Deze prijs is beschikbaar gesteld door de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel. Ik zou ook wel mee willen doen hihi. En wat is de nieuwe challenge?
"Gebruik een echte foto op je kaart/creatie". Dit is mijn uitwerking...


Ik heb de leuke instax-camera stans van Marianne Design gebruikt met een foto van Ziva. Deze camera heeft Tanika in het echt en daar maakt ze een soort polaroidfoto's mee dmv hem aan te sluiten op een klein printertje. Achter de camera het visnet geplakt omdat deze foto gemaakt is in Terkaple waar we een huisje aan het water hadden (2018).
Achteraf heb ik spijt van de glitterlijm op "de lens", dat zou ik volgende keer niet meer doen :) Alle gebruikte spulletjes zijn van Marianne Design (zie onderaan) alleen het hartje met poot is van Decotime en het dessinpapier van CraftSensations.

Doen jullie ook mee aan aan deze challenge bij De Egel? Hij duurt ook nu een hele maand ivm de vakantieperiode dus tijd genoeg toch?

Dank je voor je bezoekje, alvast fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-CraftSensations,   *fototoestel-COL1498-Marianne Design,    *polaroid-COL1388-Marianne Design,   *visnet-CR1409-Marianne Design,    *hart-Décotime,     *kluifjes-CR1368-Marianne Design,    *tekststempel-PL1505-Marianne Design.