donderdag 19 maart 2015

Kerstkaart week 12/ Christmascard week 12

Oooh, ik zit hier te blozen achter mijn schermpje vanwege de lieve reacties op mijn vintage babykaart. Dit doet me zo goed en ik kan wel wat opstekertjes gebruiken op het moment. Genóten heb ik met volle teugen.
Vandaag op de valreep nog een kerstkaart voor http://52weekstochristmas.blogspot.nl/.
Voor deze pocketkaart heb ik me losjes laten inspireren door Marjan van der Wiel. In het boekje "Op en top nostalgie" gebruikt zij ook deze creatable om een pocket te maken maar verder houdt de gelijkenis op. Hier zit het kaartje in de pocket...hihi...
Dit kaartje zit "in the pocket"...Het is een cardtopper met een afbeelding van Sylvia Zet gemat op rood karton en kraftkarton. De hoekjes zijn fotohoekjes van de Hema. Omdat ik het plaatje wat erg veel witte ruimte vond hebben heb ik nog wat om het plaatje heen gestempeld.
En zo zien ze los van elkaar eruit. De kraftdelen zijn lichtjes aangezet met correctievloeistof.
Dank jullie voor het bezoekje en de eventuele reacties. Ik weet hoeveel tijd erin gaat zitten dus ik waardeer het enorm.
Lieve groetjes Miranda

*Week 12 bij 52 weeks to christmas

*creatable LR0202 Marianne Design,    *creatable LR0222 Marianne Design,    *border-Memorybox-Pine needle border,
*dennetakje-shape die SD021 pinebranch-Nellie Snellen,    *stempels-Eline's vintage christmas EC 0099,    *dp-Eline's Scandinavian Winter-PB7040,    *kraftkarton, rood karton, correctievloeistof, stickles, bloemen, plakparels