dinsdag 15 augustus 2017

Kleurtjes van "de Provence"..../ Colors from "the Provence"...

Hallo lieve mensen, wanneer ik buiten kijk lijkt het herfst. Dus dacht ik: "kom, laat ik eens een vleugje zon verspreiden".
Deze kaart in kleurtjes van de Provence vind ik daar wel geschikt voor ;P

Hello dear people, it's raining outside so I wanted to spread a little bit of sunshine with this card....
Het afdrukje is van een stempeltje uit 2012. Ik heb haar van de week heerlijk in zitten kleuren met de Procolour potloden van Derwent.

The stamp is an older one, 2012, but isn't she cute? I colored her with Procolour pencils from Derwent. I added some glitterglue on her apron.
De achtergrond bestaat uit kleine label-stempeltjes die met bakken te maken hebben want ze heeft natuurlijk lekkere cupcakes gemaakt ;) Vervolgens de achtergrond op kleur gebracht met warm geel en roze chalk. Op haar schort zit glitterlijm en de enamel dots op haar staartjes zijn exact de kleur blauw van het papier.
Het afdrukje is uitgestanst met de stitched ovals van MFT en ertussen een fijn kantje geplooid.

 She is surrounded by little labelstamps with food-ingredients. I coloured the background with chalk.
I die-cutted the image with the stitched ovals from MFT. Between the layers I glued some lace.
De tekst komt uit het dessin-papier, de randen van het dessin-papier geborduurd met geel borduurgaren. De blauwe bloemetjes zijn zelf gerold en de "besjes" takken komen van de bloemen-afdeling van de Action.

I made the blue flowers with a die from Joy, the text is part of the designpapers. The shape of the card is made with the shape-art stencil "teardrop" from Dutch Doobadoo. I stitched the desingpaper by hand with yellow embroidery-thread.
De vorm van de kaart is met de shape-art stencil "teardrop" van Dutch doobadoo gemaakt. De geribbelde rand heb ik met mijn ribbelmaker gemaakt, lint erover en kant eronder geplakt.
Ik vind het zelf echt een zonnige kaart. Het zijn kleuren die ik niet vaak combineer dus een beetje buiten mijn comfortzone maar het bevalt prima..LOL
Deze kaart link ik bij kleuren met potloden en bij de Facebook groep "Creative Crafting".

Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot ziens op Blogger.
Lieve groetjes Miranda

*http://kleurenmetpotlodenchallenge.blogspot.nl/2017/08/challenge-augustus-geen-vierkante-kaart.html
*https://www.facebook.com/groups/CreaCraft/

*stempel-Elisabeth Bell-Cinnamon...(2012),    *vorm kaart-shape art teardrop-Dutch Doobadoo,    *Procolour potloden Derwent,    *dessin-papier-Maja Design-Coffee in the arbour,    *stans-stitched ovals -MFT,    *achtergrond-vintage bottle labels-Whimsy stamps,    *chalk-Pebbles,    *takjes-Joy/Noor-vintage flourishes-6003/0026,    *vintage border-Joy/Noor-6002/0162,    *roll up roses-Joy/Noor-6002/0385    *ribbelmaker, kant, enamel dots, borduurgaren.