zondag 2 september 2018

Vintage of nostalgie? / Vintage or nostalgic?

Wauw wat een geweldige reacties heb ik van jullie mogen krijgen over mijn kerstkaart. Zo gaaf om te lezen dat sommigen van jullie er echt inspiratie uit halen. Wat vind ik bloggen toch leuk :)
Vandaag weer een vintage of nostalgische kaart voor de voorraad. Gewoon weer lekker voor mezelf gefreubeld :)

Hello dear people, thank you for your nice comments about my Christmascard. I loved reading them :). The next card is the result from a relaxed afternoon crafting. Just for fun :)


Deze kaart is lastig staand te fotograferen dus eerst maar even plat gelegd.
Het model is een zg "swingkaart" gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo....

This is a swingcard in vintage style made with a stencil from Dutch Doobadoo. This is cut by hand...


Hier de linkerkant als hij staat. Basis is gebroken wit karton, daarop het dessinpapier van Pion "Life is Peachy". Het plaatje is ook van die serie.  Het envelopje van Marianne Design weer eens gebruikt met daarbij de schrijfveer die bij het inktpotje in de set zit....

On the left a little envelope with stamped birthdaywish. In the middle a picture in a mirror...
The designpaper and picture are from Pion "Life is peachy"...


Ook de spiegel weer eens gebruikt. . De spiegel is een beetje "shabby" gemaakt met correctievloeistof. Twee pareltjes op de "scharnierpunten".

The mirror is made a little "shabby" with correctionfluid.


Er hangt een parel-armbandje omheen..LOL..en ik heb een mooie toef bloemen gemaakt van bloemen die ik uit het dessin-papier heb geknipt. Erop een beetje glitter...

The flowers are fussy cut from the designpaper. A little glitter on top makes them sparkle. A little pearl bracelet is put around the foot of the mirror...


De bloem is opgebouwd uit vellum en karton om het volume wat lager te houden. Bewerkt met correctievloeistof en glitterlijm. De takjes zijn ook oudjes en daar wat zalmroze plakpareltjes op verwerkt.

To keep the volume of the flower a little low I used vellum layers in between. On the delicate branches I glued some little pearls.


En nog een keer staande in z'n geheel gefotografeerd. In de linker bovenhoek en rechter onderhoek een hoekje van klimop. Twee keer gestanst en iets verschoven opgeplakt met een pareltje om het af te werken.

And one pic with the card standing up. I loved making this card as you can see ;P
Thank you for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Een heleboel foto's maar ik heb zo lekker zitten tutten met oude en nieuwe spulletjes door elkaar, voor mij is dat écht ontspannen genieten.
Nu zag ik dat er bij Knutsels en Kadootjes een nieuwe challenge is begonnen met het thema "vintage" en bij Dutch card Lovers een nieuwe "alles mag challenge" dus ga ik mijn kaart even linken.
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2018/09/nieuwe-challenge-bij-knutsels-en.html tot 29/9
*http://dutchcardlovers.blogspot.com/2018/09/challenge-296.html tot 14/9 18.00 uur

*model:Dutch Doobadoo-cardart swingcard 7-470.713.321,    *plaatje en dessinpapier-Pion-Life is peachy,    *spiegel-Creatables LR0321-Marianne Design,    *envelopje-Craftables-CR1211-Marianne Design,    *klimop-craftables CR1253-
Marianne Design,    *takje-Creatables-LR0229-Marianne Design,     *bloemen-Creatables-LR0546-Marianne Design,
*veerpen-Collectables-col1375-Marianne Design,    *stempel-CS0852-Marianne Design,     *parelkoord, plakparels, stickles, distressinkt, correctievloeistof, vellum.