zondag 5 september 2021

Kies je sketch bij De Egel

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn swingcard voor Kerst. We hebben mooie inzendingen bij de challenge van 52 WTC binnen gekregen en gaan ons best doen een top 3 te kiezen :)

Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. We hebben allemaal afzonderlijk een sketch bedacht en daar een kaart mee gemaakt. Voor de challenge kies je van een dt-lid de sketch die je aanspreekt en je maakt er een kaart mee. Bij je blogbericht even vermelden van wie je de sketch gebruikt hebt.


Dit is mijn sketch, niet heel netjes getekend maar de sketch is duidelijk toch 😅? Even goed opletten waar de rondjes boven/onder liggen.

En dit is de kaart die ik gemaakt heb...


Zowel het plaatje als het dessin-papier komen uit een blokje van Marianne Design. Zoals je ziet heb ik nog een tekst en een bloementoefje met spelden toegevoegd. Dat is prima, als de sketch maar herkenbaar blijft 😉. Deze challenge loopt weer twee weken, dus tot 19 september 20:00 uur Ned.tijd.

De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel heeft weer een mooie prijs beschikbaar gesteld namelijk deze pop-up stans van Leane Creatief...Gaaf toch om aan de binnenkant van je kerstkaarten te gebruiken? 
Dus ga vooral even kijken op https://de-egel.blogspot.com/ , kies je sketch en doe gezellig mee.

Fijne dag/avond, dank je voor je bezoekje en tot blogs,
Lieve groetjes Miranda

*papierblokje Marianne design-Happy Days-PK9095,   *Nellie's multiframes-MFD055,    *tekststempel-Amy Spring Design-ADCS10003,    *Creatable LR0570-Marianne Design