vrijdag 20 september 2013

Een lach, een traan en een big smile ;)

Goedenavond lieve mensen, allereerst bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige twee (voor mij toch wel) speciale posten. Vandaag ben ik nog aan het nagenieten van een Mixed Media workshop bij Nicole van Scrapcards Addiction. Het was erg leerzaam én gezellig én ik ging met iets moois naar huis,
en hier geldt zeker je moet het eigenlijk in het echt zien. In het echt zie je duidelijk de materiaal verschillen,hoogte en diepte. Het was heerlijk om hier aan te werken en het was een workshop met een lach en een traan.
Van alles zit er op,Lucky z'n oude riempje,kunststof kluifjes,pootjes,moertjes,schroefjes,etc,etc en in het glazen flesje een persoonlijk stukje.Thuis waren de reacties ontzettend enthousiast,ik ga hier zeker vaker mee aan de slag. Ga maar eens op het blog van Nicole kijken dan kun je meteen zien wat de rest van ons,waaronder Danoesja heeft gemaakt.

Verder heb ik woensdag en donderdag genoten van dit boek,een geweldig mooie roman in de sfeer van de film "les intouchables",ook dit boek lees je met een lach en een traan.
Het is zo'n boek waar je in wilt blijven lezen en dat je het erg vindt dat het boek uit is,gewéldige aanrader.
En,last but not least,heb ik genoten van mijn verjaardag gisteren. We zouden het niet vieren omdat we de badkamer aan het uitbreken zijn en alles onder een dikke laag stof zit maar ik heb post gehad,mail,sms-jes,cadeautjes in de brievenbus en op de workshop, ik voelde me súperjarig,haha, ga het ieder jaar zo doen ;p!!  Dank je wel Ans voor je mooie kaart, CorryGerJanneIrene bedankt voor de mooie kaarten en natuurlijk Mary, bedankt voor je mooie kaart en de mooie cadeautjes die je erbij gestopt had, ik ga er snel iets mee maken. Wat ontzettend lief en attent allemaal,ze staan hier allemaal te pronk op het dressoir en zoals ze in de reclame zeggen;"met een kaartje voel je je pas écht jarig".....,lieve groetjes en een heel fijn weekend, Miranda xxx