maandag 3 april 2017

Een mannenkaart.../ A card for a man...

Hallo lieve mensen en welkom aan de nieuwe mensen, gezellig. Allereerst heel hartelijk bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn "vintage dameskaart". Top om te lezen en wordt heel erg gewaardeerd aan deze kant van het scherm...Ik lees net dat ik met de "vintage dameskaart" in de top 3 ben beland bij het leuke nieuwe challengeblog http://2sistersontheblog.blogspot.nl/...yippie, altijd leuk :)

Hello dear people and welcome to the new ones..cozy :) Thank you all for your nice comments about my last post.I love to read them.

Na een drukke week was ik gisteren gezellig met Danoesja naar de Art Specially beurs in Nijkerk. We hebben een hele leuke en ook inspirerende dag gehad. Wat een talent en verschillende technieken heb ik weer gezien. Leuke spulletjes die op mijn lijstje stonden aan kunnen schaffen en als bonus nog een paar gave stempels...:)

Yesterday I was on a stamping-event here in the Netherlands and saw beautiful artwork. A few weeks back I've made this stamped card but this is very simple in compare with what we saw yesterday ;p

Voor vandaag ook een gestempelde kaart die ik een paar weken terug al heb gemaakt...
De "bubbels" zijn gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo en mijn te gekke krijtjes. Daarna omtrokken met zwarte fine-liner De man gemaskerd en het ticket ervoor gestempeld. De man is ingekleurd met een grijs Derwent potlood.
De randen ook met te gekke krijtjes bewerkt, gemat op zwart cardstock en toen op een witte kaart. Eenvoudig maar in het echt best gaaf...

The bubbles are made with a stencil and some beeswax crayons.  With some masking I stamped the rest of the card. 
Thanks for dropping by, enjoy your week and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, woensdag ben ik er weer voor de nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/. Nu kun je nog meedoen met de lopende challenge..."vlaggetjes op je verjaardagskaart"...

Fijne week en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*mask art bubbles-Dutch Doobadoo,    *stempels-Victorian Vintage-CS0865-Marianne Design,    *tekst-KJ (Karin Joan)1701-Marianne Design,     *te gekke krijtjes, Derwent colorsoft.