donderdag 13 juli 2023

Layout kerstkaart voor week 28...

 Hallo lieve medeblogsters, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Het is weer donderdag dus tijd voor een kerstkaart bij 52 weeks to Christmas.
Ik zag bij verschillende van jullie steeds hele mooie kaarten voorbij komen, gemaakt met een "layout-stans" (vakjesstans) en toegepast op een grote afbeelding. Nou dat ben ik ook eens gaan doen want ik heb nog heel veel mooie scrapvellen uit de periode dat ik scraps/albums maakte.


Deze eerste (kerst)kaart heb ik met de A5 layout stans van Marianne Design gemaakt. Het dessinpapier is van Ciao Bella "Frozen Roses". Het frame heb ik 4 lagen dik gemaakt en aangezet met glitterlijm. Het geheel op een rode kaart geplakt waarvan ik de randjes met correctievloeistof heb bewerkt.
De rode hartjes linksonder en rechtsboven horen bij de layout-stans en zijn ook met correctievloeistof bewerkt.
De tekst van Tim Holtz is een sticker en heb ik nog op rood geplakt alvorens op de kaart te gebruiken.

Ik liet de kaart aan Tim zien en hij zei: "die vogel kijkt wél kwaad", dat had ik niet eens gezien hihi.
Dus een kerstkaart met een boze vogel deze week LOL.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt en wil je die delen? Link hem dan HIER(KLIK) tot vanavond 23:59 uur Nederlandse tijd en dan kun je zeker iemand van het team verwachten. Op het blog van 52 weeks to Christmas vind je ook de top 3 van de "kerstbomen-challenge".

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (ook je spam checken als je geen reacties wilt missen).
Lieve groetjes Miranda