zaterdag 28 april 2012

waar is het feestje? /where is the party?

Hallo allemaal,vandaag was hier in brabant de temperatuur al wat aangenamer.Vanmiddag lekker met man op de fiets gesprongen om even uit te waaien en in de stad een broodje te eten.Ik wist dat er bij pipoos een demo met Marianne Design spulletjes was dus even neuzen en( natuurlijk kon ik het niet laten)wat kopen.Ik zag daarnaast ook leuke Morehead-knipvellen en jullie hebben vast al eens gezien dat ik die heel leuk vindt.De rest van de middag had mijn man geen kind meer aan mij want ik was in Morehead-land,
is het geen schatje???Dat mannetje dan he...Hij hoort muziek maar weet niet waar het feestje is,aah.Het blauwe papiet is van basic-grey(picadily),dp van eline's vintage,stempel van Aladine,letters van Adornit,doilie van Maya Road,bloemkelkjes uit feestwinkel in frankrijk(les bagatelles dÉsther).
Nog een fijne avond allemaal!Groetjes Miranda

Hello everybody,today was the temperature outside a little warmer so my husband and me went to town(on he bike).At the craftstore I bought some moreheadpapers and the rest of the day I was busy makin' this card. Isn't it a cuty that little guy? He hears music but doesn't know where the party is...aah.