zondag 11 juli 2021

Jungle-fever...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de reacties op mijn kerstkaart. Ik geniet ervan. Genieten doen we op het moment ook van Tim zijn vakantie. Jammer genoeg zit die er bijna weer op. We hebben ons prima vermaakt want dit is wel fijn weer om iets te ondernemen vinden wij. ;p
De temperaturen op mijn kaart liggen wel iets hoger denk ik zo hihi...


Het knutselgroepje waar ik bij zit was laatst weer bij elkaar gekomen alleen kon ik daar niet bij zijn. Toen heeft een van de dames mij de spulletjes en een foto opgestuurd, lief hè? Ik weet dus niets van de gebruikte spulletjes, alleen de tekststempel is van mijzelf (Eline's words).


Het model vind ik wel heel grappig bedacht. Het onderste deel is los en wordt door de bomen verbonden met het bovenste deel, er zit dus geen mica ofzo tussen. Dit maakt de kaart lekker licht qua gewicht en volgens mij zijn er leuke variaties op te bedenken. Ik weet ook niet waar mijn knutselmaatjes  het model/idee gevonden hebben dus herken je het...ik vind hem leuk :)

Mijn kaart wil ik graag mee laten doen bij Carlin's Kaartenparadijs waar deze maand alles mag en bij 4-Season Challengeblog waar het thema "jungle" is.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda