donderdag 2 februari 2023

Jingle bells...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige blogpost. Als jullie tips/vragen hebben zijn die ook welkom hoor!

Benieuwd of we vandaag vele belletjes horen rinkelen want de reminder voor de "belletjes-challenge" bij 52 weeks to Christmas komt online én jullie kunnen nog tot vanavond 23:55 uur meedoen met deze challenge (KLIK). Dit is mijn reminder....


Ik heb een witte basiskaart genomen, daarop zilver papier geplakt en daarop dessin-papier van CraftSensations. Met een stempel van Marianne Design de tekst "jingle bells.." herhaaldelijk gestempeld op de achtergrond.
De takjeskrans uit wit karton gestanst en daarop zilveren belletjes verdeeld. Deze zijn gestanst uit de binnenkant van een "chocolade zoenen-doos" waardoor ze vrij stevig zijn.


Hier kun je zien dat ze verhoogd opgeplakt zijn (3d-kit). Ze "hangen" aan zwarte strikjes met in het midden een plakpareltje.

Er zijn al een aantal inzendingen maar hopelijk rinkelt er nog veel meer vandaag. Heb je een kerstkaart gemaakt voor de challenge link die dan HIER(KLIK).
Heb je een kerstkaart zonder belletjes gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur. Er komt zeker iemand van het designteam aanwippen (vergeet niet je spam te checken).

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*krans-Marianne Design-CR1419,   *stempel-COL1369-Marianne Design,   *belletjes-COL1363-Marianne Design,
*strikjes-Joy-Mery's-6002/0450,   *dessinpapier-CraftSensations,   *plakpareltjes-Dixie Craft