woensdag 5 april 2023

Tweeluik met kroonjaar voor De Egel...

 Hallo lieve mensen, we schrijven alweer 5 april en dus start er een nieuwe challenge op het blog van De Egel. Deze keer willen we een tweeluik zien en daarop moet een kroonjaar/ jubileum verwerkt zijn. Nu wordt binnenkort mijn schoonzusje 50 jaar dus heb ik voor haar een feestelijke kaart gemaakt.


Om de basis te maken heb ik twee keer de vierkante ticketstans(StudioLight) uitgedraaid en met de korte flapjes aan elkaar geplakt. De voorkant gedecoreerd met een groot hart, bloemetjes en groot cadeau met feestelijke strik. Het gebruikte dessin-papier is uit een nieuw blok van Marianne Design. Alle materialen behalve de ticketstans zijn van Marianne Design.


De binnenzijde oftewel het tweeluik. De twee korte flapjes zijn gedeeltelijk tegen elkaar geplakt zodat ik daar een cadeaukaart/geld kan steken. Je maakt een soort pocket/kaarthouder van de flapjes.


Op de linkerflap een lekkere taart en hartvormige ballon met de tekst "van harte". Op de slagroom wat glitterlijm gedaan en de bolletjes op de slagroom zijn de rondjes die uit de ticketstans vallen.


Op de rechterflap een gezellige theepot met mok. De thee is aan het trekken en het theelabel heb ik met een touwtje door het gleufje in de mok vast gemaakt. Ernaast liggen lekker uitziende macarons.
Je raadt het vast al, mijn schoonzusje is dol op zoete lekkernijen en vaste klant bij een taarten-/cupcakewinkel hier in de buurt.

Deze challenge loopt tot 19 april 20:00 uur Ned.tijd. Doen jullie weer gezellig mee?


Dit is de prijs die de eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld voor de winnaar van deze challenge.
Er zijn nog meer mogelijkheden van een tweeluikkaart te zien op het challengeblog van De Egel dus neem zeker ook daar een kijkje.

Dan heb ik nog een top 3 plaatsje gehaald bij Cheerful Sketches Challengeblog met deze kerstkaart. Blij mee :)


Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier-sweet flowers-PK9183,    *kaartmodel-StudioLight-stencilSL98,    *hart-CR1614,   *bloemetjes-COL1505,
*cadeau-COL1367,    *ballon&tekst-LR0625,    *taart-COL1322,   *gefeliciteerd-LR0651,    *macarons-LR0715,
*theepot & mok-LR0803. Alles behalve kaartmodel is van Marianne Design