zaterdag 3 maart 2012

theeboxkastje favoriete hobbies

Een tijdje geleden heb ik ook heerlijk zitten freubelen met een theekistje.Ik heb er in miniatuur mijn favoriete hobby's in uitgebeeld.Ik kwam eigenlijk op het idee via de Hobby-Handig waar een kastje in stond nav een artikel van  " Eline's huis"met een klosje garen etc.Het was vrij grof opgezet en omdat ik meer van het fijnere werk houd heb ik echt zitten prullen.
Van boven naar beneden en van links naar rechts zie je werken met vilt en stofjes,met papier en 3d-kaarten maken,breien,haken,scrappen,en als laatste borduren.Het kastje kompleet voegt weer iets toe aan de inrichting van mijn huis waar ik ook graag mee bezig ben.

An altered teabox.I made a miniature cabinet from the teabox which shows all my hobbies.It was very nice to make this.

paaskaarten

Heerlijk geknutseld en gewinkeld,lekker zo'n dagje voor jezelf.Ik heb paaskaarten zitten maken mbv de snij-embossingmallen van Marianne Design.Ik heb er al 3 af...


Ik heb dus echt de voorjaarskriebels.Buiten is het ook al best lekker alleen mag het zonnetje nog iets vaker tevoorschijn komen van mij.

Three easter cards made with cut and embossingstencils from Marianne Design and the cuttlebug.

stickercanvas

Vandaag lekker een vrije dag,ga straks lekker even snuffelen in de stad en nog heerlijk lang knutselen.
Deze canvasdoeken heb ik een tijdje geleden gemaakt m.b.v muurstickers.Toen mijn dochter deze zag is ze ook op haar kamer aan de slag gegaan met muurstickers.

These two pictures are wall-stickers,I painted the canvas first and then put the stickers on them.

Ziet er gezellig uit toch....???