dinsdag 5 juli 2016

Gesláágd..gewonnen... dus feest./ Graduated..won a challenge...so party...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn easel-card voor de juli-challenge bij De Egel. Ik heb ze met veel plezier gelezen.
Wat mij ook groot plezier deed is dat ik bij Ons borduurkaartenblog gewonnen heb met deze zonnige kaart, zó leuk :) maar het állergrootste plezier had ik vandaag toen onze jongste dochter te horen kreeg dat ze met een 8 gemiddeld geslaagd is voor het NHTV (hogeschool voor tourisme)...yeahhh.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today we are celebrating that our youngest daughter graduated from college for tourism. This is the card I've made for her.
Little mice are partying....They are all stamps which combine together.....
Omdat ik het al wel verwachtte dat zij zou slagen had ik op voorhand deze kaart gemaakt. De feestende muizen op een paneeltje gestempeld. Ingekleurd met mijn flex-markers en de achtergrond met chalk gekleurd. Dit paneeltje op een aqua-blauwe achtergrond geplakt. Verhoogd erop een witte kaart met uitgestanst kader geplakt.....
Kijk ze eens feesten...hihi. Past goed bij deze gelegenheid toch ;p
"you did it" is met kleine plaklettertjes gemaakt ( die waren goudkleurig maar met een permanent marker eerst zwart gemaakt), kleine strookjes gesneden en verhoogd opgeplakt. Het kader met stiklijn is gesneden met een stans van Marianne Design.
De stempel "geweldig" heb ik laatst gewonnen bij een bloghop van Joy!crafts en die kwam nu ook geweldig (LOL) van pas.
We hadden champagne meegenomen en van haar collega's kreeg ze bloemen, ze heeft namelijk het laatste jaar op een soort reisbureau binnen de school gewerkt.....

Champaign.......
We zijn daarna lekker feestelijk tapas gaan lunchen in de stad en zitten nu aan de cupcakes...oei.
..and a nice tapas-lunch and now we are eating cupcakes...oei...
Vandaag is dus met recht een feestdag. Onze dochter uit Londen is ook sinds vrijdag hier in Nederland en was er dus ook bij. Zij blijft nog gezellig tot zaterdag en mijn mannetje heeft vakantie.
IK GENIET........:))

Our daughter who lives in London is staying here for this week and my husband has vacation so I'M HAPPY...Thanks for dropping by, enjoy your day, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, tot blogs,
Lieve groetjes Miranda