vrijdag 10 maart 2023

Voorjaar...

Voorjaar...wie snakt er niet naar droge, zonnige dagen? Ik wel hoor en helemaal nu gisteravond onze verwarmingsketel de geest heeft gegeven. Twee weken geleden net zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad en nu is hij kapot. De monteur is geweest en de printplaat is kapot. Nu maar afwachten wanneer er een nieuwe geplaatst kan worden. Ik hoop snel..héél snel, brrr.

Met deze kaart die ik n.a.v de nieuwe lift-challenge gemaakt heb hoop ik een beetje voorjaar bij jullie over te brengen...


Zonnige kleurtjes gekozen om te blenden. De tekst is al een hele oude stempel van Kars en die heb ik eerst met embossinginkt gestempeld en daarna met ultrafijn wit embossingpoeder en de heattool bewerkt.
De mooie opengewerkte tulp twee keer gestanst en op elkaar geplakt. die ligt er mooi bovenop. Een paar glinstersteentjes maken het af.


Net of de zon een beetje schijnt toch?

Ik link deze kaart natuurlijk bij http://liftchallenge.blogspot.com/2023/03/liftchallenge-177.html maar ook bij http://2sistersontheblog.blogspot.com/2023/03/challenge-72.html waar een lente/voorjaarskaart of paaskaart gevraagd wordt.

Morgenochtend vroeg al naar een uitvaart. De jongere broer van mijn vader is overleden, net 6 weken na mijn vader. Mijn moeder en ik zien er best tegenop want mijn vader zijn as staat nog daar en de laatste uitvaart was die van mijn vader. Maar goed, het is zoals het is.....als nu die zon maar eens wil gaan schijnen.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend vast en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stempel-Kars-180013/0433,    *embossingpoeder-Different Colors-Opaque bright white,    *kaartstans-basic shapes-Marianne Design-CR1391,    *tulp-diecutting essentials 143 magazine-issue 99,     *distress inkt-salty ocean-mustard seed-picked raspberry.