zondag 28 februari 2021

Een verjaardagskaart voor Ank...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Wilma, ik heb ze weer met veel plezier gelezen.
 Laatst vroeg Ank (De Kaartenkraam) of er mensen waren die haar een kaart voor haar verjaardag wilden sturen. Juist in deze tijd gun ik elke jarige héél véél post dus natuurlijk stuurde ik met veel plezier een kaart om haar te feliciteren....


Ik had eens in een reactie gelezen dat Ank van kransen hield en dat was blijven hangen in mijn hoofd. Ik ben aan de slag gegaan met de leuke krans van Marianne Design en wat oudere knipvellen met bloemen...


Ik weet niet of het goed te zien is maar de bloemen heb ik in 3d opgewerkt en hier en daar de hartjes van de bloemen bewerkt met glitterlijm.
Basis is een witte dubbele kaart waar ik de hoeken van afgerond heb. Daarop donkerbruin cardstock en daarop lila cardstock. De tekst (Marianne Design) verspringend op elkaar geplakt.


Onder de krans een gestanste borderrand geplakt met daarop een rij plakpareltjes, ook op het schulpgedeelte nog plakpareltjes geplakt. De bolletjes die op het lila cardstock te zien zijn zijn gemaakt met Nuvo drops. Ank heeft de kaart ontvangen en vond hem gelukkig mooi :)

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*krans-LR0691-Marianne Design,    *randje-LR0599-Marianne Design,    *tekst-LR0625-Marianne Design,       *knipvel-EWK-1248 drie keer,    *Nuvo drops-indigo eclipse,     *parellint,glitterlijm.