zondag 27 oktober 2024

Pompoenen...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Vandaag duik ik even terug de herfst in. Afgelopen vrijdag had ik een beetje een baaldag en wat is er dan fijner dan je kleurpotloden te pakken en lekker met de zon op je rug aan tafel te gaan zitten kleuren...heerlijk!


Dit schatje op haar pompoen (digi My Besties) lag mij al een tijdje aan te kijken. Ik heb mijn Derwent Colorsoft Potloden en geurloze terpentine gepakt en kleuren maar.
Het papierblok "Welcome Fall" van Marianne Design bepaalde de kleurtjes die ik ging gebruiken.


Ik heb de sketch van Cheerful Sketches gebruikt. Het meisje ingelijst in een cirkel met tekst (Marianne Design). Linksboven de zonnebloem (Marianne Design) gebruikt en met glossy accents wat "dauwdruppels" gemaakt.
In de rechter benedenhoek wat oudere pompoenen van Joy gebruikt en ook zij kregen "dauwdruppels".
Op de vleugels van het elfje heb ik Stickles glitterlijm gebruikt.

Vind je kleuren met potloden ook zo ontspannend en wil je dit graag delen met medeliefhebbers neem dan zeker eens een kijkje bij Kleuren met Potloden, lijkt ons leuk om jouw kleurwerk te zien :)

Ik zag net dat ik bij Knutsels en Kadootjes met deze herfstkaart (KLIK) in de top 3 ben beland bij de hoofddeksel-challenge....


Superleuk!!!

Deze pompoenkaart link ik bij:

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Welcome Fall-PK9185-Marianne Design,   *tekststans-CR1635-Marianne Design,   *cirkel onder tekst-CreaLies-CLNestXXL69,   *pompoenen-Joy/Noor-6002/0969,    *zonnebloem-Marianne Design-LR0545,   *glitterlijm-witte gelpen-distress inkt vintage photo-glossy accents.