donderdag 7 maart 2024

Vogeltje in kerstsfeer voor 52 WTC

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Toen ik dinsdag ging knutselen bij ons clubje stond hij mooi te pronk op de kast :)
We zitten al in week 10 en zoals steeds is het op donderdag tijd voor een kerstkaart bij 52 Weeks To Christmas. Ik ben nog even in de stijl van de lopende challenge gebleven: "restjes papier en sneeuwvlok(ken)"...


Ik nog restjes rood en wit dessin-papier bedrukt met sneeuwvlokken/ijskristallen. Deze in strookjes gesneden en op dubbelzijdig kleeffolie geplakt. Op zwart karton gemat en op een rechthoekige dubbele kaart geplakt.
Het vogeltje had mijn jarige knutselvriendin en heb ik op dinsdag uit kunnen stansen en plakken. Is het geen dotje? Voor die kleine beestjes gebruik ik ook steeds restjes cardstock, je hebt soms maar zo weinig nodig. De tekst is dubbel en gemaakt met een stans van Crealies. In het hart van de ijskristallen nog kleine glittersteentjes geplakt.

Doen jullie weer mee? De kaart voor de lopende challenge kun je HIER (KLIK) linken tot zondag 24 maart 20:00 Ned.tijd.
Heb je een kerstkaart voor week 10 gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur Ned.tijd.

Dan ben ik nog heel trots dat ik met deze kaart..


in de top 4 van 2 sisters on the blog en in de top 4van cheerful sketches challengeblog beland ben.Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda