donderdag 14 december 2017

Klassieke kerst.../ Classic Christmas....

Hallo lieve allemaal, geen uitglijders gemaakt tijdens alle sneeuw en gladheid? Hier gelukkig niet maar ik merk aan mijn spieren dat ik heel verkrampt met Ziva gewandeld heb. Die heeft wel eens de gekke 5 minuten en rent dan als een dolle vooruit met een snuk aan de riem tot gevolg en dan wil het wel eens fout gaan..LOL. Inmiddels is alle zooi weer verdwenen (want dat was het gisteren) en kan er weer gewoon gelopen worden :)

Vandaag op kerstkaarten-donderdag een klassieke kaart...

Hello dear people, today it's Christmascard-thursday and I've made a classic one this time...
I've used an embossingfolder and some metalic crayons for the landscape.


Het landschap is met een embossingfolder gemaakt. Daarna met een bronskleurig "Te Gek Krijtje" eroverheen gegaan zodat het reliëf nog beter zichtbaar wordt.
Afwisselend van klein naar groot ovalen gesneden, uit glanzend brons-papier en zwart cardstock. Je gaat dus als het ware "de diepte in".
Afgewerkt met een tekst uit metallic brons gesneden en ijskristallen weer uit glanzend papier. De foto is niet zo goed want het glanzende papier liet zich moeilijk fotograferen ;p

I diecutted oval apertures in black and shiny papers and stacked them from small to big. The smallest on the landscape. The rest speaks for itself ;p The shiny papers were difficult to photograph so this is the best picture.
Thank you for your visit, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/