donderdag 20 augustus 2020

Vijftig jaar getrouwd../Fifty years of marriage...

 Hallo lieve mensen, allereerst dank je wel voor de leuke reacties op mijn driehoekjes-kaart. Dat was weer gezellig om te lezen. En jullie weten toch dat als jullie tips/vragen hebben dat die ook welkom zijn hè?

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today a card for a fifty years of marriage anniversary. All in white/gold...

Vandaag zou ik normaal gesproken een kerstkaart plaatsen, want het is natuurlijk kerstkaarten-donderdag bij 52 WTC, maar soms loopt het even anders. Ik las pas dat Rosina, mijn dt-maatje bij 52 WTC, vandaag 50 jaar getrouwd zou zijn en dáár moet natuurlijk een kaart voor gemaakt worden ;P.

Ik ben in wit/goud gebleven omdat ik zag dat haar uitnodigingen voor deze dag ook in wit/goud waren. De basis is gestans met een Studio Light stans. Eerst wit, dan goud en dan weer wit. Door de gaatjes een wit lintje geregen. Ik wilde dat de kaart bleef staan dus aan de achterkant de standaard-stans van Joy gebruikt.

The shape of the card is made with a die from Studio Light (see below). Trough the holes I put a white ribbon. The card is standing up thanks to the pendant-die at the back.

Een hart uit goud en een kleiner hart (Nellie Snellen) uit wit gestanst. De namen van het bruidspaar en gefeliciteerd erbij. Twee champagneglazen om te proosten en de tekst gestempeld en op goud gemat.

Bovenaan een organza strik met daarbovenop een kleiner strikje in wit met gouden sterretjes.

At the top an organza bow with a tiny bow on top. Thanks for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Deze kaart is dus helemaal zonder dessin-papier gemaakt en dus kan ik jullie ook nog even herinneren aan de lopende challenge bij De Egel om géén dessin-papier te gebruiken. Deze challenge loopt tot 4 september 20:00 uur.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*vorm kaart-Studio Light-SL251,    *hart-Nellie Snellen-MFD072-wavy heart,    *letters Tattered lace-465923-charm bracelet,
*glazen-Creatable LR0504-Marianne Design,   *gefeliciteerd-Creatable LR0651-Marianne Design,    *gestempelde tekst-KJ1721-Marianne Design,     *standaard- Joy-6002/0678