vrijdag 1 maart 2019

Hoera...Alaaf.../Hurray....

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Vandaag ook weer een met een feestelijk tintje, een verjaardagskaart. Én omdat het Carnavals-gebeuren hier weer losbarst dit weekend(vandaar 'Alaaf"), een hele kleurrijke voor mijn doen..LOL.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today a colourful card with a part of a birthday songtext.


Wij gaan zelf geen Carnaval vieren en omdat alles hier in Brabant gesloten is was ik even naar Pipoos gegaan om textiellijm, plakband etc te halen. Wat basis-spullen die bijna op waren. Daar zag ik een soortgelijke voorbeeldkaart gemaakt door een van de dames en was meteen weg van deze stans. In mijn hoofd gingen ideeën borrelen en dat is meestal een goed teken ;p

This is a big die where everything falls out after diecutting. I used the die on various colours cardstock. Then I use a doublesided sticky sheet on a piece of cardstock and start to puzzle everything back in place...Eerst de stans een paar keer in verschillende kleuren gestanst en zoals je ziet valt alles eruit bij de letters dus dat werd puzzelen...


Op een stukje karton dubbelzijdig klevend folie geplakt. Daarop het kaartkarton waar alles uitgestanst is geplakt en omdat de ondergrond nu kleeft kun je heel gemakkelijk alles terugplakken. Echt friemelwerk bij de letters maar zo ontspannend om te doen. Het lijkt op een legpuzzel en dat vind ik ook leuk :)

Because I used different colours, lots of pieces are left over so I'm going to puzzle a bit more ;p.
Thanks for dropping by, have a nice day and see you in blogtime ;p
Greetings Miranda


Ik heb natuurlijk nog heel veel over en ga zo weer aan de freubel ;p
Hebben jullie nog plannen voor het komend weekend? Ik blijf aan de knutsel hihi.
Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans-Marianne Design-Maker is me --Karin Joan- KJ1729,    *dubbelzijdig kleeffolie-Joy,    *verschillende kleurtjes karton.