vrijdag 28 februari 2020

Ontvoering naar waar..???

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart . Leuk om weer te lezen dat dit papier jullie nog bekend voorkomt :)
Diegene die Nelleke en GerJanne ook volgen weten al een beetje waar de titel op slaat hihi.

In juni kreeg ik een leuk berichtje van GerJanne dat Nelleke en zij een leuk idee hadden. Ze wilden graag dat ik Danoesja zou "ontvoeren" om vervolgens een leuke dag bij hen door te brengen.  Zij hadden Danoesja al op de stempelbeurs ontmoet maar ik had hen nog nooit ontmoet.
Afgelopen woensdag kwam het er dan van, ik had dikke voorpret natuurlijk. Danoesja wist alleen dat we een hele dag weg zouden gaan en dat ze bijna twee uur in de auto moest zitten voor we er zouden zijn....

Het was supergezellig, net of je al járen bij elkaar over de vloer komt. We mochten GerJanne haar gezellige knutselkamer bewonderen, kregen heerlijke courgette-soep (door GerJanne gemaakt) én héérlijk krentenbrood met spijs(door Nelleke bij een "beroemde"bakker uit de regio gekocht) tijdens de lunch. Als ik terugdenk loopt het water me weer in de mond hihi.
Natuurlijk had ik ook iets leuks/lekkers meegebracht en er een "label" aan gehangen...


Hier in Brabant heb je natuurlijk "Brabants worstebrood" en vanwege de carnaval bakt de bakker hier in het dorp ook "Aogse troela's".. Dat zijn een soort flappen met pikant gehakt erin.
Danoesja eet natuurlijk vaker Brabants worstebrood maar Aogse Troela's kent zij niet dus die voor haar ingepakt.

De "labels" heb ik als snijplank gemaakt. Eerst een zwarte basis met de Cricut gesneden en daarop uit paier met houtprint de bovenlaag. Ook de letters met de Cricut gesneden.


Het bestek is een wat oudere stans van Joy. Dit heb ik uit stevig zilverkleurig karton gestanst en ingewreven met Stazon-inkt om er een oude uitstraling aan te geven.

We hebben natuurlijk ook iets creatiefs gedaan...we gingen stippen ...verslávend leuk...en het énige moment waarop het, af en toe, stil werd..LOL..


Acie-foto ;p


En het eindresultaat...gaaf he?

We vinden allemaal dat het voor herhaling vatbaar is dus wordt vervolgd whaha..Alvast fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda