zondag 24 november 2013

tijd voor een feestje / time to celebrate....

Hallo lieve mensen....hebben jullie ook zo van je zondag genoten ? Ik wel hoor, ben heel de zondag aan het freubelen geweest, alleen tussendoor steeds was in de machine gedaan, opgehangen, of overgeheveld naar de droger. Tjonge, wat blijft er een hoop liggen als je bijna de hele week van huis bent voor je werk. Die kabouters uit m'n vorige post doen ook niks hoor ;p, enfin er is weer een hoop klaar.
Deze verjaardagskaart is inmiddels op plaats van bestemming. Hij was voor de man van Danoesja, die vierde vorige week zijn verjaardag.

I made this birthday-card for the husband from Danoesja.
Ik heb met een achtergrondstempel van uurwerken kraftkarton bestempeld. Deze schuin op dp van Panduro geplakt, dit is uit een paperpad die heel geschikt is voor "mannenkaarten".
Uit een mini-boekje van Studio-light twee uurwerken geknipt en bij opgeplakt. De letters zijn van een stansvel ook van studio-light. Alle randen bewerkt met de paper-distresser en vintage photo distress-inkt.
Het idee van deze kaart komt uit Cardmaking and Papercraft maart 2013, ik heb er wel een beetje m'n eigen draai aan gegeven. Fijne avond en een goed begin van de nieuwe week......lieve groetjes Miranda

With a background-stamp full with clocks I stamped on kraft. Placed it on dp from a paperpad from Panduro. I cutted two clocks out of a mini-book from Studio-light and glued them on. The round letters are from a pre-cut  paper from Studio-light also. All edges are distressed. I saw a quite similar card in the magazine "Card and Papercraft"march 2013, but I gave it a little twist .
Have a nice evening and a good start of the new week.....greetings Miranda