donderdag 20 mei 2021

Stof voor 52 WTC en voor De Egel...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Ik ben niet echt ziek geweest van de vaccinatie, alleen 2 dagen hoofdpijn en misselijk. Eind tweede dag ging dat ook over.
Nu 22 juni de tweede vaccinatie (ik kreeg Pfizer).

Vandaag start er een nieuwe challenge bij De Egel en die luidt "gebruik stof op je kaart". Omdat het kerstkaartendonderdag bij 52 WTC is laat ik eerst mijn kerstkaart met stof zien...


Ik heb de vakjesstans van Marianne Design gebruikt en die rondom afgezet met biasband waar ook nog een gehaakt randje aan zit. Het is een easelcard geworden....


Ook het onderste deel afgezet met biasband. De opstaande kaart rust tegen een strook pareltjes en diezelfde pareltjes gebruikt op de afscheidingen van de vakjes. Het mooie dessinpapier is van Ciao Bella.


De tekst (Leane Creatief) is dubbel gestanst en iets verschoven geplakt. Op de letters en op de plaatjes (hier en daar) glitterlijm gebruikt.
Als je ook een kerstkaart wilt delen kun je deze linken bij 52 weeks to Christmas, we kijken ernaar uit!

                                          **************************************

Als inspiratiekaart voor de nieuwe challenge bij De Egel heb ik het mandje van Marianne Design nog eens gebruikt. Je kunt daar zó veel kanten mee op...


De grote appel op de achtergrond is uitgesneden met mijn Cricut. Daar heb ik mijn gestempelde tekst aan geknoopt (Marianne Design).


Het mandje in wit gestanst en bewerkt met distressinkt Weathered Wood. Het lapje vilt zat in een pakket van de Action en het fruit is van Jeanine's Art. Ik heb het vilt met de kartelschaar geknipt om het wat speelser te maken.

Op het challengeblog van De Egel staan nog veel meer kaarten ter inspiratie. Ook kun je daar zien welke prijs beschikbaar is gesteld door de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel.

Nou een heel verhaal maar dat gebeurt soms als je in twee design-teams zit hihi. Nu laat ik jullie even met rust hoor. Dank je wel voor je bezoekje :)

Alvast fijn Pinksterweekend gewenst en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda