zondag 29 maart 2020

Warme kleuren voor Margreet.../ Warm colors for Margreet...

Hallo lieve mensen, zijn jullie nog allemaal gezond en wel? Hier gaat alles nog goed gelukkig. Verjaardagen gaan gewoon door (op de kalender dan hihi) en gisteren was Margreet jarig. Ook Margreet volg ik al een hele tijd en heb ik een keer gesproken op een beurs.
Zij is een bezige bij op Blogger en met knutselen. Ook probeert zij graag nieuwe technieken uit en ze komt op mij over als een warm persoon. Dus ik bedacht een kaart in warme kleuren voor haar...

Hello dear people, are you all still healthy? Here's everything fine. Yesterday celebrated Margreet her birthday and I've made this card for her...


Dit mooie dessin-papier en het plaatje is van Graphic 45 en heb ik al lang in mijn bezit (2010). Ik vindt het zo zonde om erin te snijden maar nu toch maar gedaan...je kunt immers niet alles bewaren LOL.
De stansen zijn van Crealies. De vlinders uit dessin-papier geknipt en de lijfjes voorzien van glitterlijm.  Afgewerkt met plakparels en méér was niet nodig vond ik.

I had this beautiful designpaper for a long period in my stock. I didn't want to cut it up because I liked it so much. But of course it's not possible to safe everything so I started crafting with it. The butterflies are fussy cut from the design-paper and I used some glitterglue on them.
Some sticky pearls to finish the card and I was done.
Enjoy the little things and stay safe.
Greetings Miranda

De wind loeit hier om het huis, de koffie pruttelt en Ziva ligt naast mij op haar kleed in het zonnetje te slapen...gezellig.
Geniet van wat er te genieten valt en pas goed op jezelf.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier Graphic 45-Steampunk debutante collection (2010),    *vierkante stans-Crealies-CLnestXXL70,
*ronde stans-Crealies-CLnestXXL69,    *stempels-CraftEmotions-130501/1707,     *plakparels, glitterlijm.