donderdag 27 mei 2021

Een rendier voor 52 WTC

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "roze felicitatie-kaart", degene die hem ontvangen heeft was er blij mee en daar ben ik dan weer blij mee ;). Ik zie nieuwe gezichten aan de zijkant van mijn blog; welkom Myriam, Mirjam en Birgit, gezellig dat jullie mijn blog gevonden hebben.

We zijn inmiddels weer aan het eind van de maand mei aanbeland en dus tijd voor de maand-challenge bij 52 weeks to Christmas. Deze keer hebben we een kleurenpalet én willen we een rendier zien....Na even speuren vond ik het papierblokje "Frozen Forrest" van Studio-Light en laat daar nu net deze kleurtjes allemaal in zitten. 
Dit is de kaart die ik gemaakt heb....


Het plaatje gestanst en op deze feestelijke stans van Yvonne Creations geplakt. Rond het plaatje glitterlijm aangebracht en op de stans wat bruine plakparels geplakt.
Dit geheel op een vierkant van kraftkarton geplakt waarvan ik de hoeken afgerond heb met een hoekpons. Correctievloeistof aan de randen gebruikt.


Bovenaan het dessin-papier zit een mooie rand, de sterren zijn uit het dessin-papier geknipt en de postzegels zijn al oudere stempels en stansen van Joy/Noor.


De poinsettia's (Joy/Noor) uit wit karton gestanst en bewerkt met distressinkt (vintage photo). In het midden een bruine plakparel en de takjes zijn met een pons van Martha Stewart gemaakt.
Onder het vierkant van kraft heb ik nog een bruin kantje geplakt.

Op het blog van 52 WTC kun je nog véél meer inspiratie opdoen en je kerstkaart voor deze week linken(KLIK).
De kaart voor de challenge kun je vanaf morgen linken. Doen jullie weer gezellig mee?
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje-MB0157-Marianne Design,    *dessinpapier-StudioLight,    *kader-Yvonne Creations-YCD10067,    *stempels-Joy/Noor-6410/0317,    *stans-Joy/Noor-6002/0324,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048