zondag 31 maart 2024

Margreet was jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de reacties op de kaart voor Annemarie en voor de condoleances naar aanleiding van het overlijden van mijn schoonvader.

Afgelopen donderdag was Margreet jarig en vandaag plaats ik haar kaart. Het is een zonnige kaart geworden omdat ik las dat Margreet haar voortuin aan het herindelen is vond ik dit thema wel leuk.


De basis is gemaakt met een stans van Decotime. Het dessin-papier met planten en gieters is een nieuw blokje van Graphic 45. De grote "YOU" stans weer eens tevoorschijn gehaald. Omdat ik het vrolijke dessin-papier niet teveel wilde bedekken heb ik alleen nog de mooie opengewerkte bloem van Joy toegevoegd.


Ook bij deze kaart een standaard in de envelop gedaan zodat hij mooi kan staan zonder de punt te beschadigen. Margreet heeft hem ontvangen en vond hem mooi :)

Dan wil ik jullie nog HELE FIJNE PAASDAGEN wensen. Vandaag komen Dainy, Tanika en mijn moeder hier naar toe en die blijven gezellig een hapje mee eten. Er schijnt hier nu een waterig zonnetje, gelukkig want gisteren was een donkere, natte dag en dat weer hebben we nu wel genoeg gehad vinden jullie niet?

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda