dinsdag 1 juni 2021

Koekje d'r bij?

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Natuurlijk hopen wij dat er weer veel deelnemers zijn aan de nieuwe challenge bij 52WTC ondanks het mooie weer. Vanwege het mooie weer wordt hier wel minder geknutseld maar deze kaart voor Jeanet was gelukkig al klaar.


Gisteren was Jeanet jarig en ik zag dat zij veel post had ontvangen en deze lag er ook tussen. Jeanet houdt van lezen én bakken. Vorig jaar kreeg zij van mij een kaart met boekenkast en nu dus lekkere "zelfgebakken" koekjes. Het dessinpapier is uit een ouder blokje van Marianne Design en daar heb ik de kleurtjes op aangepast.


De kaarten van Jeanet zijn altijd vrij rustig dus heb ik het, voor mijn doen, ook rustig gehouden. Zien mijn koekjes er niet heerlijk uit? hihi.

Ik ga weer aan de slag in de tuin, ik kan steeds maar een stukje doen maar uiteindelijk kom ik er wel en het is nu heerlijk om buiten te zijn vind ik. Vanavond doe ik weer een blogrondje dus misschien tot straks.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Café La Pâtisserie-PK9090-Marianne Design,    *tekst-CS1056-Marianne Design,    *koekjes en doily-LR0715-Marianne Design,    *koffiebeker-LR0714-Marianne Design,    *stempel koffie-Joy-6410/0367