dinsdag 23 maart 2021

Hallo ....Jum...euhm..Erica !

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Ineke en voor de nieuwe challenge bij De Egel. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Er zijn deze maand veel mensen jarig dus trek ik me regelmatig terug in mijn kamertje om kaarten te maken (veel anders is er toch nog niet te doen, zóó blij met mijn hobbies).
Vandaag is Erica jarig en deze kaart was voor haar...Deze kaart heb ik met een knipoog naar haar werk gemaakt. Erica brengt boodschappen rond voor de Jumbo sinds de Coronatijd en zij doet dat met veel plezier.


Ik heb de vrachtwagen van Marianne Design erbij gepakt (was nog niet gebruikt) en stanste hem uit in de bekende kleuren van deze supermarkt. Nogmaals het achterste deel gestanst en aan de vrachtwagen vastgemaakt. De bloemetjes zijn met een ponsje gemaakt.  De hartjes met witte gelpen getekend.  Ook de letters (CraftEmotions) in dezelfde stijl als de supermarkt gebruikt.


Het voorste deel van de vrachtwagen nog een keer gebruikt als "medeweggebruiker".  Achter de raampjes zit vellum. Het leuke autootjes-papier is van CraftSensations. De slimline kaart is gestanst met een stans van Marianne Design. 

Dat was hem voor vandaag. Nu ga ik mijn huisje in voorjaarsfeer brengen. Witte druifjes gehaald en kronkeltakken voor op tafel. Donderdag ben ik er weer met een nieuwe kaart voor 52 WTC want daar start een challenge omdat het alweer de laatste donderdag van de maand is.
Maar ik kom zeker vandaag en/of morgen bij jullie op visite, gezellig, dus tot eerder hihi.
Fijne dag!

Lieve groetjes Miranda

*letters-CraftEmotions-115633/0163 en 115633/0164,     *vrachtwagen-LR0641-Marianne Design,    *kaart-CR1538-Marianne Design,    * dessin-papier-CraftSensations     *ponsje, vellum, witte gelpen.