maandag 27 maart 2023

Bloemen voor Annemarie.

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Irene. Er zijn veel blogdinnen jarig in maart en ook veel vriendinnen uit het dagelijkse leven. Dus de afgelopen tijd lekker veel aan de knutsel geweest.

Vandaag is Annemarie (Annemarie en Merit) jarig en deze kaart vol bloemen heb ik naar haar gestuurd..


Basiskaart is een grote enkele witte kaart met daarachter een standaard. Uit het papier van StudioLight (Little Blossom) heb ik met de bloemenstans van StudioLight eerst uit roze cardstock een stans gedraaid en toen de afbeelding met het bloemenmeisje.


Voor de onderrand nog gekleurde bloemetjes gestanst en die op het roze geplakt. De hartjes van de bloemen hebben allemaal kleine glittersteentjes gekregen.


Bovenaan heb ik de grote "YOU" stans (StudioLight) in wit en roze gebruikt. Op de foto zie je dat het ietwat scheef zit, ik heb steeds meer moeite met recht kijken door mijn oogafwijking (eerder al verteld). Ik had de liniaal langs de lijntjes op de snijmat gelegd maar toch wat verschoven zie ik nu. De gestempelde tekst erboven geplakt. Het vlindertje tussen de tekst uit het dessinpapier geknipt.

Ik hoop dat Annemarie hem mooi vond. Zelf maken de dames hele mooie "dieren kaarten" met de stansjes van Eline dus ik hoop dat ze dit ook leuk vindt.

Vanmiddag met mijn moeder weer op pad voor haar gehoorapparaat en met haar naar de dokter. Dat deed mijn vader altijd omdat zij zo heel slecht hoort en nu mag ik mee. Morgen gaan we de as van mijn vader ophalen, pittig vind ik. Soms komt het echt nog even snoeihard binnen en heb ik het echt taai. We zijn inmiddels drie keer bij de notaris geweest en moeten half april nog één keer, ik zal blij zijn als dat allemaal achter de rug is.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda