donderdag 2 mei 2024

Flapjeskaart...

 Hallo lieve mensen, wat een heerlijk weer was het vandaag (woensdag). Ik heb zoveel mogelijk tijd buiten doorgebracht, jullie ook?  Heerlijk na de kou en nattigheid van afgelopen tijd.

Het is donderdag 2 mei en op donderdag is het tijd voor kerstkaarten bij 52 weeks to Christmas. Vandaag laten Ineke en ik onze inspiratie-kaarten zien en ik ben nog even in de stijl van de lopende challenge gebleven :"een kaart met meerdere vouwen"...


Bij Castella 294 op YouTube (KLIK) zag ik deze leuke "flapjeskaart" voorbij komen. Ze noemt het : Fun fold kaart met vierkantjes. Het dessinpapier dat ik gebruikte is van Stamperia "Winter Valley". Zo ziet de kaart er gesloten uit.


Zo is de kaart geopend. je ziet dan andere plaatjes op de flapjes en ik heb de tekst "prettige feestdagen" van Marianne Design gebruikt (LR0835).


Dit is een bovenaanzicht van de kaart. Ik vond hem zo leuk om te maken dat de tweede ook al klaar is hihi. Je hebt geen stansjes nodig dus kan lekker aan de tuintafel gemaakt worden ;P

Heb je een kerstkaart gemaakt die ook meerdere vouwen heeft dan kun je die HIER (KLIK) linken.
Heb je een kerstkaart gemaakt zonder vouwen of met maar één vouw dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda