woensdag 20 februari 2019

Theezak(je)/ Teabag...

Hallo lieve allemaal, leuk om die reacties te lezen op de "secret-message" kaart. De meesten van jullie vonden inderdaad een beschrijving wel handig dus dat zal ik bij versturen zeker doen..of ik doe de link erbij hihi.

Vandaag is het alweer 20 februari en dus tijd voor een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. En we hebben weer wat bijzonders hoor..LOL.
We willen dat jullie een "papieren zak "gebruiken. Ik heb echt wel even moeten denken hoor tot ik ineens aan een stempel dacht die ik heb...

Hello dear people, today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.com/: "use a paper bag".


Ik ben begonnen met een bruin papieren broodzak, deze is van Panduro (Pipoos), en die heb ik eerst even dubbelgevouwen zodat ik wist waar het midden zat...

Follow the pictures and you can see what I've done...


De bodem zit in de verpakking op deze manier gevouwen en deed mij aan een pocket denken. Dus even terug gevouwen zodat ik er dessin-papier onder kon plakken...

I made a pocket by using the fold on the bottom.....


Toen aan de boven en onderkant van de flap dubbelzijdig tape geplakt en terug op het dessin-papier geplakt. Die liniaal ligt er omdat die bodemvouw er zo stevig inzit dat hij anders te vroeg terug ging.

In the pocket a teabag with designpaper around it. The label is peeping out...


Ook op de rechtse kant dessin-papier geplakt. In de pocket een mooi verpakt theezakje gedaan. Op het plaatje staat ook een lekker kopje thee te wachten.
Versierd met roosjes en stansjes.

Some decoration with little roses and diecuts...


Als je de zak opent zie je die stempels waar ik het over had. Het dessinpapier van Maja design past er natuurlijk heel leuk bij.
Aan de linkerkant zie je een driehoek boven de zak uitsteken. Dat is een label waar iets persoonlijks op staat. De ruimte voor het label heb ik gemaakt door de zak wat in te snijden.

The inside from the bag is decorated with tea-themed stamps, a flower and some lace...


Dit label zit gewoon in de ruimte van de zak zelf geschoven. Zijn die twee suikerklontjes niet schattig?

The tag is stamped with two cute sugarcubes....


Ook de achterkant nog wat gedecoreerd. Ik vind het zelf wel een leuke creatie geworden en ik denk dat ik vaker zo gebruik ga maken van een zak.
Dat er veel mogelijk is met een papieren zak kun je zien op het challengeblog van De Egel waar mijn collegaatjes van het design-team nog meer varianten laten zien(met link naar hun eigen blog).

The back is also decorated with lace and design-paper. At http://de-egel.blogspot.com/ you can see more ideas by using a paper bag .

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft weer een mooie prijs gegeven voor de winnaar van deze "papieren zak challenge".....

This is the prize you can win...

Super toch?
Wij hopen dat weer veel van jullie mee gaan doen.

Thank you for dropping by, have a nice day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, geniet van je dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*designpapier-Maja Design-Fika-en kopp te,    *takje-Joy/Noor-6003/0061,    *bloem-Joy/Noor-6002/0972,    *hoek-Action,
*kader in kaart-dotted ornament2-MFD084-Nellie Snellen,    *plaatje-Syta van Gelderen,    *stempels-Crafty Secrets-SL05(2007).