maandag 11 september 2017

Als vrienden bloemen waren..../ If friends were flowers.....

Hallo lieve allemaal, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn "mixed media uitstapje".
Bij Knutsels en Kadootjes is na de vakantie de leuke challenge "maak een easelcard" gestart en omdat het weer een tijd geleden was dat ik er een gemaakt had vind ik het leuk om mee te doen.
Dit is mijn kaart geworden..........

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. 
At Knutsels en Kadootjes started after the summerbreak a fun challenge: "make an easelcard"...
Altijd lastig goed op de foto te zetten :)
Voor de basis van de kaart heb ik een Creatable gebruikt (LR0367). De easel rust tegen kraaltjes die ooit bij een Engels magazine zaten. Ook de tekststempel is daar vandaan.

I've used Creatable LR0367 as a base. The easel stands against some flower shaped beads and sticky pearls. They came once for free with an English magazine. I also got the stamped sentiment from a magazine.
Het lieve afdrukje heb ik ooit van een vriendin gekregen en ik heb haar ingekleurd met Derwent Procolour potloden. De achtergrond is met chalk gedaan. Een feestelijke strik aan de zijkant, plakpareltjes en wat glitterlijm hier en daar maken de kaart af.
Bij het 2 sisters on the blog challengeblog is een bingo aan de gang en omdat ik meerdere malen BINGO heb link ik deze kaart ook daar ;P

The stamped image is coloured with Derwent Procolour Pencils and the background is made with chalk. I finished the card with a lace bow, a little butterfly and some glitterglue.
At 2 sisters on the blog challengeblog  runs a bingo-challenge and I'm playing along with this card.
Thank you for dropping by, see you in blogtime, greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne start van de week en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*http://knutselsenkadootjes.blogspot.nl/2017/08/nieuwe-challenge-bij-knutsels-en.html.....15-9
*http://2sistersontheblog.blogspot.nl/2017/09/challenge-7.html (paars-bloemen-kant/lint) of (snijmal-paars-vlinders) of (tekststempel-bloemen-vlinders)