donderdag 27 januari 2022

Kaarsjes..

 Hallo lieve mensen, niet te geloven maar het is alweer de laatste donderdag van januari en dus challenge-tijd bij 52 weeks to Christmas.
Deze keer is het thema bedacht door mijn dt-maatje Nancy en het thema is: "kaarsen op je creatie"...


Als uitgangspunt koos ik dit sfeervolle plaatje met allemaal kaarsjes in de open haard. Ik heb het ingelijst in een frame van Marianne Design dat ik bewerkte met correctie-vloeistof. Her en der ook glittersteentjes geplakt.


Onder het plaatje heb ik een wit organza lint geplakt met daarop een smaller wit satijnen lint. De strik gemaakt van het organzalint en met katoendraad twee rode belletjes aan de strik bevestigd. Deze ook bewerkt met correctie-vloeistof. De gestempelde tekst vond ik er wel leuk bij.


In de linker benedenhoek nog een groepje kaarsen aangestoken, verstopt in een toefje groen. De "gesmolten delen" van de kaarsen bewerkt met Glossy Accents, in het echt geeft dat een wasachtig effect. Het dessinpapier dat ik gebruikt heb is van Pion uit 2018.

De challenge komt morgen online. Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die HIER(KLIK) linken. Op het blog van 52 WTC kun je trouwens ook de mooie kerstkaarten van onze gast-designers én de mooie prijs voor deze challenge bewonderen :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje- Marianne Design-VK9594-Christmas at Home,   *dessinpapier-Pion-Let's be jolly 2018,    *frame-LR0633-Marianne Design,    *kaarsen-Joy/Noor-6002/2031,    *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *tekst-CS0854-Marianne Design,    *takjes-Tim Holtz,     *lint, belletjes, correctievloeistof, glittersteentjes