dinsdag 21 augustus 2018

Laatste lift met Marfien...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn 'herfst-sok". Ik vind hem zelf ook leuk met z'n warme uitstraling.
Het is weer dinsdag en voor de laatste liftuitdaging van Marfien heb ik een kaart voor onze jongste gemaakt. Zij werd 12 augustus 25 jaar maar zat toen in Portugal. Inmiddels is ze weer in haar huisje in Utrecht en afgelopen zondag ben ik naar haar gereisd en heeft ze deze kaart mogen ontvangen...

Het envelopje was toen natuurlijk gevuld ;P
Deze keer bijna alles gemaakt met het botanische papierpakket omdat Dainy daar ook van houdt. Ze heeft in haar huisje ook botanische afbeeldingen op linnen gedrukt aan de muur hangen.

We hebben lekker gelunched, coctails gedronken en geshopt en om half 6 kwam Tim ook en zijn we bij een Vietnamees restaurant gaan eten. Dainy wilde ons dit heel graag laten proeven. Ze vindt dat dit restaurant bijna smaakt zoals het echt in Vietnam smaakte. Het was heerlijk ( Anan Saigon Streetfood).

Hier kun je de originele kaart zien én wat Marfien ervan gemaakt heeft. Bij haar in de sidebar staan de andere liftsters.

Ik vond het heel leuk om mee te liften deze zomer maar het viel me nog niet mee. Ik merk dat ik toch wat "op slot" raak als ik niet gewoon álles los kan laten en er ontstaan dan ook kaarten waar ik zelf niet 100% tevreden over ben. Ook wel leuk om te merken en dat is eigenlijk nog extra uitdagend.
Marfien bedankt voor dit leuke originele idee, je hebt me mooi bezig weten te houden deze zomer hihi ;P
Bedankt voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda