vrijdag 5 februari 2021

Lekkere bonbonnetjes....

 Hallo lieve mensen, hier ben ik alweer maar dat komt omdat de de nieuwe challenge bij De Egel weer van start gaat. Tjonge wat gaan die twee weken snel voorbij hè? Er waren weer over de 100 deelnemers en daar gaan wij weer een top 3 uit kiezen.

Deze challenge hebben we weer een SKETCH en de KLEUREN roze, bruin en zwart willen we zien.


De maten hebben we er weer ingezet voor jullie ;P
Ik heb de sketch een kwart slag gedraaid en hem liggend gebruikt...Het dessin-papier is van een oud blokje van Marianne Design (ik ben de kaft kwijt dus weet het nummer niet meer) Ik heb lekker wat harder roze gebruikt om mee te combineren.
De vierkantjes met kruissteekjes zijn van MFT en om ze mooier uit te laten komen heb ik ze gemat op donkerbruin karton waar je een heel dun randje van ziet. De bonbons zijn gemaakt met Collectable 1366 van Marianne Design..


De licht gekleurde bonbons met distress-inkt bewerkt en de donkere bonbons met glossy accents. Ook nog wat "snoeppareltjes" toegevoegd.
Over de lengte van de kaart een donkerbruin satijnen lint geplakt en de strik van organza gemaakt met daarop een kraal genaaid.
Nu ik zo kijk (bovenste foto) lijkt het wel een bonbondoosje hihi.

Op het challengeblog van De Egel zie je de mooie voorbeeldkaarten van mijn teamgenootjes en kun je je kaart linken tot 19 februari 20:00 uur.

De eigenaar van Hobby-/webwinkel De Egel heeft weer een supergave prijs beschikbaar gesteld...


deze slimline kaart stans van Marianne Design !!
Ik zou zeggen doe je best en doe gezellig mee, niet geschoten is altijd mis LOL.

Dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda