donderdag 26 juli 2018

Stipjes stempelen.../ Stamping dots...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn liftkaart voor de challenge bij Marfien. Zó leuk dat er zelfs bij deze temperaturen gereageerd wordt, dat waardeer ik écht.
Het is me deze week niet gelukt om een kerstkaart te maken, ik ben even gevloerd door de hitte..pffft.
Deze kaart heb ik vorige week zitten maken....

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. Today a card stamped with dots. I got my inspiration on this site, I loved all the colourful dots....


Via deze blogpost van Mariken kwam ik bij de site van Stipstijl terecht en ik werd zo vrolijk van al die stippeltjes dat ik het besloot te gaan proberen met stempels. Ik heb puntjes van de letter i gebruikt van letterstempels, rondjes van bloemen, een stempel van Joy en een stempel van Crealies waar ik het bolletje met opening vanaf geknipt heb..LOL
Dit is mijn eerste probeersel, ik heb wat gouden stipjes ertussen geplakt van een stickervel en een doily-stempel van BoBunny om een cirkel als uitgangspunt te hebben.

The little gold dots are stickers and greetings is a die.


De stans groetjes van Marianne Design erbij en deze vrolijke kaart was klaar...

Verder viel deze gezellig gevulde envelop bij mij op de deurmat van de week...


Annerieke vroeg laatst of er mensen waren die interesse hadden in deze stempelsheet. Ik moest zo lachen toen ik de foto zag want die goed gevulde dame in badpak leek wel een foto van mij in badpak....LOL. Dat had ik gemaild en nu vind ik het dus geweldig dat ik hem gewonnen heb. Dus nogmaals Annerieke, heel erg bedankt :) Er zat ook nog mooi kant, twee prachtige vlinders en een leuke kaart bij.

Thanks for dropping by, enjoy your day.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda